Deprecated: Funcția is_staging_site este considerată învechită începând cu versiunea 3.3.0. Folosește în locul ei in_safe_mode. in /home/metalro/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
5 Motive Sa Alegi Mobilierul Metalic - 5METAL ROMANIA
Deprecated: Funcția is_staging_site este considerată învechită începând cu versiunea 3.3.0. Folosește în locul ei in_safe_mode. in /home/metalro/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

5 motive sa alegi mobilierul metalic

1.Stabil și durabil

Mobilierul din metal este fabricat prin sudarea pieselor, toate piesele sunt strâns conectate între ele și devin o parte completă inseparabilă, ceea ce face ca mobilierul din metal să fie mult mai stabil și durabil, să devină greu deformat. Lucrările de întreținere sunt rareori necesare pentru mobilierul din metal. Dacă mobilierul este construit din tabla, iar foile de tabla sunt prea subțiri, ve-ti intampina o mulțime de probleme în timpul asamblării și atunci când îl utilizați, așadar ar fi bine să verificati grosimea materialelor folosite la confectionarea mobilierului.

2.Nu este daunator sanatatii

Mobilierul din metal nu este deloc deutanor sanatatii noastre. În timpul producției de mobilierului metalic, toate materialele utilizate sunt sudate, nu trebuie lipite sau nu este necesara utilizarea altor substante chimice. Mobilierul metalic nu va fi niciodata atacat de acarieni sau alti daunatori.

3.Prietenos cu mediul

Mobilierul metalic este ecologic. După cum știm cu toții, deșertul Sahara a fost Pădurea Sahara, iar vechiul Loulan a fost vreodată un loc pentru cântece și dansuri, păsări și înfloriri. Metalul poate fi reciclat foarte usor, si astfel mobilierul tau, vechi, metalic , poate la un moment ca fi parte componenta dintr-un autoturism sau poate chiar va fi parte din strcutura de rezistenta a noii tale locuinte.

4.Durată lungă de viață

Durata de viață a mobilierului metalic este mai lungă (până la 10-20 de ani) dacă îl utilizați într-un mod corect și într-un mediu bun.


5.Aplicație la scara larga

Mobilierul metalic este ideal pentru școali, birouri, fabrici, dormitorul tau, dressing-uri, depozit-uri, sali de forta/fitnes, supermarket-uri, biblioteci, spitale etc. Este ușor să găsești niște mobilier metalic în jurul tău!

Spune-ne parerea ta