Deprecated: Funcția is_staging_site este considerată învechită începând cu versiunea 3.3.0. Folosește în locul ei in_safe_mode. in /home/metalro/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Sistem Modular Truss 5METAL - Flexibilitate, Montaj Rapid și Durabilitate
Deprecated: Funcția is_staging_site este considerată învechită începând cu versiunea 3.3.0. Folosește în locul ei in_safe_mode. in /home/metalro/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Sistem Modular Truss 5METAL Romania, 5TRUSS

Lansam sistemul modular Truss, produs de 5METAL Romania, 5TRUSS

Caracteristici cheie ale Sistemului Modular Truss 5Metal Romania:

 1. Flexibilitate Extinsă: Proiectat pentru a se adapta la orice cerință, sistemul nostru modular Truss oferă o flexibilitate deosebită în configurare, adaptându-se cu ușurință la diverse evenimente și aplicații.
 2. Montare Rapidă și Ușoară: Cu un design intuitiv și materiale de înaltă calitate, asamblarea sistemului Truss este rapidă și eficientă, economisind timp și resurse.
 3. Durabilitate Superioară: Construit cu materiale rezistente și un proces de fabricație de ultimă generație, Truss-ul nostru modular oferă durabilitate și stabilitate în orice condiții.
 4. Estetică Modernă: Design-ul elegant și modern completează orice eveniment sau spațiu, aducând un plus de valoare estetică.

Sistemul modular Truss 5METAL este realizat din teavă pătrată, din oțel si prezintă numeroase avantaje, oferind o combinație de rezistență, durabilitate și flexibilitate. Iată câteva dintre aceste avantaje:

 1. Rezistență și Durabilitate:
  • Materialul: Teava pătrată din oțel este cunoscută pentru rezistența și durabilitatea sa superioare. Aceasta face sistemul truss potrivit pentru a susține încărcături semnificative și pentru a rezista la condiții de utilizare solicitante.
 2. Greutate Redusă și Eficiență Structurală:
  • Forma Pătrată: Geometria pătrată conferă tevii o rezistență sporită în comparație cu alte forme, precum tevile circulare. Aceasta permite construcția unui sistem truss care este robust, dar totodată relativ ușor.
 3. Flexibilitate în Proiectare:
  • Variații în Dimensiuni: Teava pătrată oferă opțiuni variate în ceea ce privește dimensiunile și grosimea peretelui, permițând proiectanților să ajusteze proprietățile structurale în funcție de cerințele specifice ale proiectului.
 4. Montare Ușoară și Rapidă:
  • Construcție Modulară: Designul modular al unui sistem truss permite asamblarea rapidă și ușoară a structurii. Tevile pătrate facilitează conexiunile și pot fi integrate într-un sistem modular fără dificultăți semnificative.
 5. Aspect Estetic Modern:
  • Design Sleek: Tevile pătrate pot contribui la un aspect estetic modern și curat. Acestea pot fi integrate armonios în diverse aplicații, de la evenimente la structuri arhitecturale.
 6. Costuri Reduse de Întreținere:
  • Rezistența la Coroziune: Oțelul poate fi tratat pentru a rezista la coroziune, ceea ce reduce costurile de întreținere pe termen lung. Acest aspect este deosebit de important în condiții atmosferice extreme sau în medii industriale.
 7. Versatilitate în Utilizare:
  • Diverse Aplicații: Sistemele truss realizate din teavă pătrată pot fi utilizate într-o gamă variată de aplicații, cum ar fi construcții industriale, structuri de evenimente, standuri expoziționale, scene, și multe altele.
 8. Posibilitatea de Fixare Ușoară a unor accesorii:
  • Datorită formei pătrate, este mai ușor să fixați accesorii precum iluminat, ecrane sau alt echipament la sistemul truss, placari cu diferite materiale rigide

În general, alegerea tevii pătrate din oțel pentru construcția unui sistem truss aduce numeroase beneficii, îmbinând performanța structurală cu versatilitatea și aspectul estetic modern.

Soluția ideală pentru:

 • Expoziții
 • Concerte
 • Festivaluri
 • Prezentări
 • Alte evenimente

Alege Sistemul Modular Truss 5METAL 5TRUSS pentru:

 • Eficiență: Montaj rapid și facil, economisind timp și bani.
 • Siguranță: Construcție robustă și fiabilă.
 • Impact vizual: Aspect elegant și modern, perfect pentru a crea o atmosferă memorabilă.

Comandă acum Sistemul Modular Truss 5METAL 5TRUSS și beneficiază de o soluție completă și personalizată pentru evenimentul tău!

Dimensiuni standard:

-Latime/adancime – 200x200mm

-Lungimi – 500mm, 1000mm, 2000mm, 3000mm

*La cerere se pot produce si dimensiuni atipice, pentru proiecte speciale.

Spune-ne parerea ta